Welkom op de website van Foto Kunst.

Fotografie – Doopsuiker – Geboortekaartjes

Fotograaf – Fotografie – Fotostudio – Fotoreportages

 Hulshoutsesteenweg 37 – 2220 Heist-o/d-Berg

 0479/354425 of 015/637178

www.foto-kunst.be

DSC_7068

fotografie -doopsuiker – geboortekaartjes

 

Onze fotostudio en fotowinkel is gelegen op de hulshoutsesteenweg 37, te Heist op den Berg, bovendien is er aan parkeergelegenheid geen gebrek wat veel van onze klanten erg op prijs stellen. foto kunst is gespecialiseerd in fotografie, doopsuiker en geboortekaartjes met foto.

In onze fotowinkel kan u u foto’s bestellen zodat u toch nog een afgedrukte foto in u handen hebt, zo kan u u herinneringen in alle vertrouwen bewaren. Of u kan ook kiezen om u foto’s online te bestellen via www.fujifilm.be en kan u u fotos enkele dagen later ophalen in onze zaak.

Wij maken een prachtige fotoreportage van u baby, jullie mooie wondertje voor jullie eigen gepersonaliseerde geboortekaartje met foto en bovendien verzorgen wij ook graag  jullie doopsuiker mand met kleine fotootjes van jullie newborn baby op elk geschenkje in jullie doopsuiker mand.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan van fotoreportages, samen met de klant bekijken wij graag de mogelijkheden en de beste formule op maat van de klant.

Fotografe Dorina Van Boeckel is eveneens gespecialiseerd in andere genres van fotografie zoals huwelijksfotografie, de mooiste dag van jullie leven leg ik graag voor jullie vast!

Communiefotografie of foto’s voor jou Lentefeest,   een onvergetelijke dag om te bewaren. foto’s kunnen gemaakt worden in onze prachtige studio of op locatie.