« van 5 »

FORMULES 2021 COMMUNIE – LENTEFEEST

1. MINI REPORATAGE COMMUNIE/LENTEFEEST ! voor communiebedankjes en klasprentjes
50 euro mini reportage (kaartjes zijn niet inbegrepen)

Deze mini reportage heeft plaats in de studio of in de tuin aan de fotowinkel(bij goed weer). Bestaat uit een uniek lente decor en duurt 15 minuten.  De kaartjes kunnen gekozen worden uit onze unieke ontwerpjes die door ons gemaakt worden.

Deze formule bevat een eenmalige kijk en bestel sessie op afspraak, tijdens deze sessie zullen er  10 beelden getoond worden om uit te selecteren voor  klasprentjes en/of bedankkaartjes met een vast ontwerp.

 

2. LUXE COMMUNIEREPORTAGE! voor communiebedankjes, klasprentjes, meter en peter geschenken, kaders, enz…

 Met boekje 125 euro, doosje 140 euro,  of houten box 165 euro.

Deze luxe reportage heeft plaats in de studio of op een vooraf besproken locatie en duurt 45 minuten

Deze formule bevat een eenmalige kijk en bestel sessie op afspraak, tijdens deze sessie zullen er 10 bewerkte  foto’s  getoond worden.   De selectie en bewerkingen van deze foto’s gebeurd volledig door de fotografe.  De nabestelling zal door de klant worden uitgekozen.

Extra optie broers en/of zussen kunnen mee op de foto (+15 min)

3. DIGITALE COMMUNIEREPORTAGE voor digitale bestanden

Een digitale fotoschoot van je communie of lentefeest heeft plaats in de studio en duurt 30 minuten.  De kostprijs hiervan bedraagt 50 euro.

Een digitale fotoschoot is tevens mogelijk op een vooraf besproken locatie (in de buurt 10 km), deze sessie zal 45 minuten duren en de kostprijs hiervan bedraagt 95 euro.

De digitale bestanden worden uitgekozen door de fotograaf, afgeleverd in jpg formaat.  Digitale bestanden worden per 5 of 10 stuks aangeleverd in jpg formaat via we transfer. De digitale bestanden zitten NIET inbegrepen in bovenvermelde opnameprijzen.

Ook Broer of zus kan mee op de foto, wanneer u hiervoor kiest zal de communiereportage 15 minuten langer duren. ( 2 extra bestanden)

——————————————————————————————————————–

 

 

Communiefotograaf, Foto Kunst te Heist-op-den-Berg is reeds jaren gespecialiseerd in communiefoto’s. Zowel in studio als op locatie kunnen we mooie communiefoto’s maken of foto’s voor het lentefeest van u kind.  Een bijzondere dag om nooit te vergeten!  Ook communiesuiker met foto’s is een van onze specialiteiten, die zeker niet mag ontbreken op u communietafel.  Communiegeschenkjes, meter en peter geschenkjes, attenties, communie bedankjes, enz… een mooi aandenken met foto voor de klas en familie.

Ook mogelijk , presentatie van u communie attenties en foto’s op u communiefeest, wij presenteren alles mooi zodanig dat u een aparte tafel hebt met mooie communie bedankjes en foto bedankjes voor de gasten.  Een foto in een kader voor meter en peter die het heel fijn vinden om niet met lege handen naar huis te gaan, maar met een mooie herinnering aan een prachtige dag.

 Een dag om lief te hebben.

Een dag van luisteren.

Een dag om te bewaren.

en mee te dragen.
                                         

angel-heart-with-an-halo_318-49179

Communiefoto’s  Communiefotograaf

Communiereportages – Communiefotoshoot

Communiegeschenkjes – Communiebedankjes

Heist-op-den-Berg