Algemene Voorwaarden Webshop Foto Kunst

Door een van onze producten op onze webshop te bestellen verklaart u zich akkoord met onderstaande bepalingen en voorwaarden.
1 .Algemeen

Foto Kunst – Dorina Van Boeckel, gelegen op de Hulshoutsesteenweg 37 te Heist-op-den-Berg in België

Ondernemingsnummer BE 0630593931

HRM 90873 Handels Rechtbank Mechelen

email webshop: info@foto-kunst.be

website webshop: www.foto-kunst.be

 

2. Verkoopsovereenkomst

De verkoopovereenkomst komt tot stand tussen Foto Kunst en een meerderjarige opdrachtgever. De overeenkomst komt pas tot stand na schriftelijke bevestiging via mail door Foto Kunst. De bestelling zal slechts worden uitgevoerd wanneer de volledige betaling is geregistreerd op onze bankrekening KBC BE65 7350 4186 6396.

3.Producten & Prijzen

Alle producten die op de webshop van Foto Kunst aangeboden worden zijn zo volledig mogelijk en ter goeder trouw beschreven.  De vermelde prijzen op onze webshop zijn stukprijzen, inclusief btw maar exclusief verzendkosten, deze laatste worden steeds afzonderlijk vermeldt.

4. Afhaalmogelijkheden

Naast het verzenden van u bestelling via Bpost, kan u als klant er ook voor kiezen om de bestelling in onze winkel (Foto Kunst – Hulshoutsesteenweg 37 – Heist-op-den-Berg ) af te halen, dit kan enkel tijdens de openingsuren, en na een bevestigingsmail van Foto Kunst dat u bestelling klaar staat, zo hoeft u geen verzendkosten te betalen.

4. Betaling en Betaalwijze

De betaling kan enkel in euro door middel van overschrijving op bankrekeningnummer KBC  BE 65 7350 4186 6396. Foto Kunst blijft eigenaar van de goederen zolang de betaling niet is voldaan.

5. Levering en Leveringstermijnen

U bestelling wordt geleverd via Bpost.  Leveringen gebeuren enkel in Belgie, en op het door de klant opgegeven leveringsadres. Indien de bestelde goederen allemaal voorradig zijn bij Foto Kunst voorzien wij een maximum levertermijn van 5 werkdagen. Indien er bepaalde goederen niet in stock zijn, wordt u hiervan zo snel mogelijk via mail door Foto Kunst op de hoogte gebracht en wordt de levertermijn meedegedeeld. In geen enkel geval heeft de klant recht op schadevergoeding bij het overschreiden van de leveringstermijn of ontbinding van de overeenkomst.

6. Verzendkosten

De verzendkosten worden afzonderlijk berekend op basis van gewicht van de bestelde goederen en appart vermeld op u bestelbon en factuur. Van 2 kg tot 10 kg bedraagt de verzendkosten 5 euro, deze kost is ten laste van de klant. Verzending is gratis vanaf een bestelbedrag van 100 euro.

7. verzakingrecht

Indien de bestelde goederen niet aan de verwachtingen van de klant voldoen, kan de klant de goederen in ongeopende en originele verpakking, binnen de veertien dagen na ontvangst terugsturen op eigen kosten of binnen brengen in de winkel (Hulshoutsesteenweg 37 – 2220 Heist-op-den-Berg), samen met u originele bestelbon. De verkoper behoudt zich het recht om de retourzending te weigeren, bij vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of beschadigd door de klant. In het kader van verkoop op afstand behoudt de verkoper zich het recht om de retourzending te weigeren.

Let op gepersonaliseerde producten vallen niet onder deze regeling, zoals foto’s, fotojuweeltjes, gepersonaliseerde geschenkjes, enz…deze kunnen in geen enkel geval, teruggestuurd of teruggenomen worden.

8. Transportschade – verlies of vertraging

De door ons vooropgestelde levertermijnen zijn enkel indicatief, Foto Kunst kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen door transport (Bpost).

Voor het verzenden worden alle artikelen gecontroleerd, we zorgen voor een degelijke verpakking. De klant verbindt zich ertoe de bestelling onmiddellijk te controleren na ontvangst en ons binnen de 48 uur op de hoogste te stellen. Dit kan via mail met een foto van de beschadiging erbij, gooi nooit u postverpakking weg voor u hebt vastgesteld dat u bestelling in goede staat is.

9. Al onze overeenkomsten worden beheerst door het Belgisch recht. In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van Mechelen bevoegd.